Mobiele horloges / Smart Watch

Apple Watch

Apple Watch, de nieuwe gadget op smartphone gebied. Het horloge werkt alleen in samenwerking met de iPhone en het nieuwste besturingssysteem. Via de Watch-app op je iPhone kun je het horloge met je iPhone verbinden. Zonder iPhone heb je niks aan het horloge aangezien je er dan vrijwel niks mee kan.

Sinds vorig jaar zijn er smartwatches op de markt die werken met Android. De Apple Watch is sinds juli jl. verkrijgbaar in Nederland en staat al veel beter te boeken dan de voorgangers van andere merken.

Voor €399 ben je in het bezit van de goedkoopste versie Apple Watch. Een slim technologisch snufje. Er zijn verschillende apps ontwikkeld voor de Watch. Apps die hartslag en beweging per dag bijhouden, apps waarmee je makkelijk je eet gedrag bij kan houden. Snelle manieren om te reageren op berichten. Je kan bijvoorbeeld kiezen om een standaard bericht te antwoorden of iets in te spreken. Voor meer uitgebreide dingen schakel je over naar je iPhone.

Net zoals de iPhone wijst de Apple Watch je weg via Maps en kan Siri je overal bij helpen. En last but not least, je kunt er uiteraard klok mee kijken. Een horloge wordt natuurlijk overal aan blootgesteld omdat je hem niet beschermd in je tas of zak hebt, maar om een kwetsbare plek, je pols. Daarom is het belangrijk om ook met deze gadget niet onverzekerd rond te lopen. Verzeker je Apple Watch via www.goedverzekerdbellen.nl.

Samsung Gear

Samsung maakt ook horloges die je met je mobiele telefoon kan verbinden. Bij de Samsung Gear kun je bellen met je smartphone in je broekzak, ook is een headset is niet meer nodig!
Handsfree typen? Dat kan! Maak gebruik van de spraakmemo, spreek je bericht of agenda afspraak in en je Samsung Gear zet hem om in tekst en slaat hem meteen op in je telefoon!

Je wilt een Samsung Gear aanschaffen die gebonden is aan een fashion merk? Dat is mogelijk, Balr. Een fashion merk dat is opgezet door 3 voetballers, Gregory van der Wiel, Eljero Elia en Demy de Zeeuw. Zij hebben in samenwerking met Samsung een Samsung Gear ontworpen, de klok is het zelfde alleen het bandje is anders.
Kosten van dit horloge zijn €399,00

Direct afsluiten