Tablet

Een tablet is ook wel de guldenmiddenweg tussen de smartphone en laptop. Hij is groter dan een telefoon, maar weer niet zo uitgebreid als een laptop. Tablets zijn er in verschillende soorten en maten van verschillende merken. De twee meest bekende zijn de iPad van Apple en de Samsung Galaxy tab.

Apple

Van beide merken zijn er kleinere en grotere tablets uitgebracht. Elke nieuwe overtreft de vorige. Van Apple hebben we: iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4 en iPad mini 2. Zoals Apple zelf zegt: “De kracht van iPad is unieke eenvoud gecombineerd met ongekende mogelijkheden.”

De iPad pro, hét nieuwe paradepaardje van Apple. Hij is grootst in elk opzicht, hij heeft een fantastisch design! Hij is dun, maar liefst 6,9 millimeter en qua gewicht is hij nog geen kilo zwaar! De iPad pro heeft een gewicht van slechts 713 gram!
Tevens is je iPad zodanig beveiligd dat je de beveiliging in je vingers hebt! Met slechts 1 touch op de ronde ontgrendelknop heb je de iPad ontgrendeld of bevestig je je aankopen in de App Store of iBooks. 

Samsung

Samsung brengt ons: Galaxy Tab S2, Galaxy Tab A&S, Galaxy Tab A, Galaxy Tab E en Galaxy Tab Active. De tablets beschikken net zoals de smartphones van Samsung over een Super Amoled scherm, met een haarscherpe resolutie. Voor een extra fijne lees-, surf- en kijkervaring.

Het voordeel van de Samsung Galaxy Tab S2 is dat het ook geen zwaar gewicht is, hij weegt maar 265 gram en is 5,6 mm dik. Een leuke specificatie van de Samsung is, dat als je een film, serie of andere video’s bekijkt, je tijdens het bekijken daarvan ook tegelijkertijd andere applicaties kan openen!
Mochten financiële overwegingen meespelen in de aanschaf van een tablet, dan is een Samsung een goedkopere oplossing, in vergelijking met de iPad is de Samsung goedkoper. 

Direct afsluiten