Telefoon

Apple

iPhone’s, het summum op het gebied van smartphones!
Het aanbod iPhone’s bestaat nu uit de iPhone 6, de – 6+ en de S serie, iPhone 6S en de iPhone 6S+. Ook de voorgangers van de 6e generatie iPhone is nog steeds gewild op de tweedehands telefoon markt.

Na de iPhone 5S is het uiterlijk van de iPhone 6 enorm veranderd. Hij is groter en net zoals de iPhone 5S uitgebracht in 3 mooie kleuren; Silver, Gold en Spacegrey. Bij de nieuwe iPhone 6S is hier nog een nieuwe kleur aan toegevoegd Rose Gold. Inmiddels zijn de iPhone 5S en de iPhone 6 helaas niet meer in de kleur Gold verkrijgbaar.

De iPhone 6S beschikt over 3D-touch. Dit houdt in dat het toestel voelt hoe hard/zacht het aanraakt. Hierdoor maak je gebruik van de nieuwe optie ‘Peek and Pop’. Bij lichte aanraking van het scherm kun je een voorvertoning van een bericht lezen, dit is de ‘Peek’ en bij een normale aanraking lees je gewoon het hele bericht; ‘Pop’. Het zelfde kan ook bij het openen van weblinks of locaties. Hierover beschikten eerdere iPhones nog niet.

Samsung

Ook Samsung brengt regelmatig een nieuw Galaxy model uit. Momenteel is het laatste model de Samsung Galaxy S6, eigenlijk de basic versie, want daarnaast heb je de Galaxy S6 Edge , de Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note Edge.

Het bijzondere aan de Edge is het gebogen scherm, dat doorloopt aan de zijkant. Hierdoor kun je bijvoorbeeld als de telefoon op het beeldscherm ligt en je gebeld wordt aan de zijkant zien wie belt.

De Samsung  smartphones staan bekend om hun haarscherpe beeldschermen en enorm heldere camera’s.

Direct afsluiten