Over ons

Office

 

Wie is Goedverzekerdbellen.nl?

Goedverzekerdbellen.nl is een initiatief van ’t Assurantiekantoor te Wierden. Bij ons ben je gegarandeerd tegen de laagste prijs verzekerd voor jouw mobiele apparatuur. Het maakt niet uit wat voor mobiel apparaat je wilt verzekeren, van smartphone tot navigatiesysteem daarvoor ben je bij ons aan het goede adres!

Waar staat Goedverzekerdbellen.nl voor?

Wij houden het graag persoonlijk, daarom kom je in contact met één van onze adviseurs. Of je hebt de mogelijkheid om zelf je verzekering via onze website af te sluiten. Wij nemen jou en jouw mobiele apparatuur serieus, daarom kom je dus ook niet in contact met een callcenter of derden als je schade krijgt aan je mobiele apparatuur maar je wordt bijgestaan door één van onze adviseurs.

Jouw mobiele apparatuur en Goedverzekerdbellen.nl

Voor onze verzekeringen zijn geen wachttijden,  je bent gewoon met één klik op de knop, direct wereldwijd goed verzekerd! Je hoeft geen overhaaste beslissing te nemen, mede door onze 14 dagen bedenktijd. Ook maakt de leeftijd van je mobiele apparatuur niet uit, je bent bij ons gewoon goed verzekerd.
Tevens is het bij ons wél mogelijk, in vergelijking met andere verzekeraars, om meerdere apparaten te verzekeren op 1 polis!

Service anno nu!

Mocht je schade krijgen aan je apparatuur, dan heb je de vrije keuze naar welke reparateur je gaat bij jou in de buurt! Hierdoor kan je reparatie sneller worden uitgevoerd! De kosten voor je reparatie worden gewoon gedekt conform de voorwaarden.
Klanten die jou voor zijn gegaan hebben ons beoordeeld met een 9,3! Een belangrijke reden daarvoor is dat zij het prettig vinden dat zij zelf mogen kiezen naar welke reparateur ze mogen gaan.

Heb je vragen?

Is er iets niet helemaal duidelijk of staat er iets niet bij wat je wilt weten?
Twijfel niet, neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
Dit kan via de mail info@goedverzekerdbellen.nl per telefoon 0546 – 492 525 of stuur een berichtje via Facebook!

Direct afsluiten