Samenwerken

Hierbij nodigen wij u uit om lid te worden van ons netwerk Goedverzekerdbellen.nl en willen wij graag lid worden van dat van u! 

Op het gebied van smartphones, tablets, laptops kortom apparatuur verzekeringen zijn wij dé nieuwe prijsvechter. Een smartphone, tablet, iWatch, GoPro etc. t.w.v. € 800,00 is bij ons al voor €5,00 per maand verzekerd! En dit tegen een perfecte dekking! 

Niet alleen de prijs

Wij kunnen apparatuur ieder moment verzekeren tot 2 jaar oud! Dit betekend dat wanneer uw relatie 3 maanden geleden een abonnement heeft afgesloten en hierbij niet direct een verzekering heeft afgesloten, dit bij Goedverzekerdbellen.nl mogelijk is tot 2 jaar na aankoop! Of dit nu een 2e hands apparaat betreft of een nieuwe, tot 2 jaar oud geven wij van Goedverzekerdbellen.nl een goede dekking! 

Uw voordelen

Naast dat u uw klant geld bespaart en zeker weet dat wanneer uw klant bij schade de financiële middelen heeft om zijn schade / nieuwe toestel aan u te betalen, belonen wij u als dank voor het in ons gestelde vertrouwen!   

Dit doen wij door voor elke nieuwe relatie van Goedverzekerdbellen.nl een eenmalig bedrag uit te keren aan u van € 5,00! 

Hoe gaan wij te werk

Door u te registeren via de link http://www.goedverzekerdbellen.nl/register wordt u als verkooppunt dan wel reparateur opgenomen in ons register van aangesloten reparateurs/verkooppunten. U krijgt een persoonlijke pagina waarop uw gegevens zichtbaar zijn en waarop u kan zien hoeveel relaties zich hebben aangesloten bij Goedverzekerdbellen.nl via u. Uw relaties geven bij de aanvraag aan via welk verkooppunt zij in aanraking zijn gekomen met Goedverzekerdbellen.nl, welke op deze manier verwerkt worden op uw persoonlijke pagina.

Wij keren uw cashback om de 3 maanden uit op het door u opgegeven rekeningnummer.

Wat vragen wij van u

Om zorg te dragen voor extra naamsbekendheid, vragen wij u een banner op uw site te plaatsen van Goedverzekerdbellen.nl Deze wordt direct gelinkt aan uw organisatie waardoor wij de cashback automatisch verwerken op uw persoonlijke pagina. De banners hebben verschillende formaten en het is aan u welke variant u op uw website wilt plaatsen!

Naast de banner sturen wij aangesloten partners tevens een bureaulegger toe waarop de premies en voordelen van Goedverzekerdbellen.nl in het kort zijn uitgelegd. Zo kan u uw klant makkelijk van informatie voorzien. Daarnaast sturen wij u 500 visitekaartjes toe waarop uw logo staat als partner van Goedverzekerdbellen.nl. Deze kan u meegeven aan uw relaties. 

Onze reclamecampagne

Vanaf 1 december gaat onze reclamecampagne van start via social media, Google en verschillende advertenties. Registreert u zich vandaag nog zodat ook uw bedrijf meeprofiteert en u uw naamsbekendheid kosteloos verhoogd!

Registreren

Bent u geïnteresseerd? Registreert u zich vandaag nog via de link http://www.goedverzekerdbellen.nl/register. U ontvangt vervolgens een e-mail ter bevestiging met informatie over de vervolgstappen. 

Het team van Goedverzekerdbellen.nl ziet uw registratie tegemoet en kijkt uit naar prettige samenwerking!

Direct afsluiten