Veel gestelde vragen

Bij ons kun je al je mobiele apparaten verzekeren zoals: smartphones, tablets, laptops, iPods/mp3/4spelers, foto-,film-, videoapparatuur en dergelijke.
De uitkering is afhankelijk van hoe oud het toestel is. De stelregel hierbij is er wordt op nieuwwaarde uitgekeerd tenzij de dagwaarde lager is dan 50% van de nieuwwaarde. Hierboven dus op basis van nieuwwaarde. Het is dus het meest interessant om je toestel zo nieuw mogelijk te verzekeren! Is het toestel ouder dan 1,5 jaar dan zal er een uitkering volgen op basis van dagwaarde. Gemiddeld worden telefoons afgeschreven in 3 jaar tijd. Mocht een reparatie hoger uitvallen dan de dagwaarde dan wordt dus maximaal de dagwaarde uitgekeerd! Kortom het toestel is dan total loss.
Val- en stootschade, brandschade, diefstal/verlies, schade door neerslag of storm en schade door enig ander van buitenkomend onheil. Zie hiervoor polis specificaties welke is weergegeven op de home pagina in de zware tablet.
Schade door onzorgvuldige omgang met de verzekerde apparatuur, schade door geleidelijke inwerking van vocht, licht, verontreinigde bodem en lucht, krassen, slijtage, verhuur van de apparatuur, waardevermindering, schade door eigen gebrek, schade door toedoen van dieren, schade door reiniging, bewerking en herstel. Tevens is schade binnenshuis niet verzekerd. Zakelijk gebruikte toestellen zijn nog niet te verzekeren via Goedverzekerdbellen.nl. Wel als deze zakelijk zijn aangekocht en gegeven zijn aan het personeel/de verzekeringnemer en deze dus nu puur privé/particulier gebruikt wordt. Zie hiervoor polis specificaties welke is weergegeven op de home pagina in de zware tablet.
Dit is tegenwoordig niet meer standaard. Verscheidene verzekeringsmaatschappijen sluiten telefoons, laptops, tablets etc. uit van dekking dan wel niet bieden deze een beperkte dekking aan in de vorm van brand/diefstal. Hierbij is van buitenkomend onheil niet verzekerd. Check daarom goed de polisvoorwaarden van je inboedelverzekering. Daarnaast biedt de inboedelverzekering vaak enkel dekking binnen de woning. Buiten de woning dus niet! Met Goedverzekerdbellen.nl ben je buitenshuis verzekerd conform de voorwaarden. Zie hiervoor de polisvoorwaarden bovenaan in de menubalk.
Ja, de verzekering geldt overal in de wereld.
Ja, wanneer je bagage meeverzekerd hebt is dit vaak het geval. Echter lees hiervoor je polisvoorwaarden goed na. Voor een claim op je reisverzekering ben je namelijk een boekingsbevestiging nodig. Dat heb je voor een claim via Goedverzekerdbellen.nl niet.
Je kunt je schade bij ons 24/7 online melden. Mocht je er niet uit komen of vindt je het prettiger de schade nogmaals te bespreken dan kan er tijdens kantoortijden contact op worden genomen met een van onze medewerkers onder telefoonnummer 0546-492525.
Je kunt zelf een reparateur kiezen om je apparatuur bij te laten herstellen. Je bent dus vrij van keuze waar je je toestel of apparaat laat herstellen! Zie hiervoor onze handige tool op de schadepagina. Voer je postcode in en vind de dichtstbijzijnde reparateur bij jou in de buurt.
Dat ligt geheel aan jou en de reparateur. Voordat je je apparaat laat repareren geef je de schade door en overleg je met ons welke reparateur je kiest. Vervolgens ligt het aan de reparateur hoe lang het herstel duurt. Zie hiervoor onze handige tool op de schadepagina. Voer je postcode in en vind de dichtstbijzijnde reparateur bij jou in de buurt.
Vanaf het moment dat wij alle gevraagde informatie binnen hebben proberen wij binnen 3 werkdagen het uit te keren bedrag op jou rekening te storten. Mede afhankelijk van jou bank duurt het dan nog 1 a 2 werkdagen voordat het bedrag zichtbaar is op jou bankrekening. Gemiddeld duurt dit proces dus zo’n 5 werkdagen.
Bij ons betaal €5,00 per maand exclusief kosten en assurantiebelasting voor een toestel met de nieuwwaarde van €800,00. Omdat deze €5,00 ook de minimum premie betreft is het voor een toestel van €600,00 ook €5,00. Zie hiervoor onze handige rekentool onder direct afsluiten en je weet direct wat het je kost om je apparatuur te verzekeren.

Makkelijk en snel! Je liked en deelt de Goedverzekerdbellen.nl Facebookpagina. Dit is de 3e stap in het aanvraagproces. Deze vraag kom je dus automatisch tegen wanneer je jou apparatuur verzekering aanvraagt via de site Goedverzekerdbellen.nl. Je krijgt een link te zien van Facebook, klikt hier op “JA” en komt dan uit op de Facebook website. Vul hier jou gebruikersnaam en wachtwoord in! Thats it! Heb je de 3e stap doorlopen, dan heb je €5,00 verdiend! Nadat jij de 3e stap hebt doorlopen verzend je je aanvraagformulier. In de bevestiging welke je in je opgegeven emailadres retour krijgt staat genoteerd dat je gebruik hebt gemaakt van de Facebook actie. Na het verrichten van deze handelingen keren wij jou de eenmalige cashback uit van €5,00. Dit storten wij binnen 6 weken dan terug op het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Jouw privacy!
Fijn om te weten, is dat Goedverzekerdbellen.nl op geen enkele wijze inzage heeft in jouw Facebook inloggegevens! Doormiddel van de klik op de delen button kom je op de Facebook pagina van Goedverzekerdbellen.nl uit. Wij kunnen enkel zien wie op “vind ik leuk” van onze pagina heeft geklikt en de pagina vervolgens heeft gedeeld. Net zoals jij dat op jouw account kan zien wie jouw status leuk vind of heeft gedeeld.

Ja, als je de slotvragen met “nee” hebt beantwoord, je hebt de laatste 3 jaar dus geen schade gehad, je bent de laatste 8 jaar niet in aanraking geweest met justitie of politie en je hebt verder geen spannende buitensporige verzekeringskwesties dan wel meldingen achter je naam staan, dan ben je gewoon direct verzekerd.
Zijn er geen aparte dingen dan ben je geaccepteerd en zal de polis binnen 7 werkdagen bij je in de brievenbus vallen. Vervolgens zal de premie per maand, kwartaal, half jaar of jaar binnen 14 dagen van je rekening worden geïncasseerd. De eerste keer zal deze premie inclusief de eenmalige poliskosten a €6,00 bedragen.
Goedverzekerdbellen.nl levert je de laagste premie! Bespaar tot maar liefst € 149,84 per jaar! Omgerekend ben je bij ons 4 jaar lang verzekerd waarvoor je bij je provider 1 jaar premie betaald! Tip: pak hierbij ook de Facebook korting mee!

Meerdere apparaten onder 1 polis! Op onze polis kunnen meerdere apparaten verzekerd worden! Is dit speciaal? Jazeker! Doordat je bij ons tot 10 apparaten op één polis kan verzekeren heb je meerdere voordelen:

1. Lagere premie
De minimum premie per polis bedraagt € 40,00 excl. kosten en assurantiebelasting. Wanneer je een apple watch t.w.v. € 400,00 en een iPhone 6S plus t.w.v. € 900,00 bij Goedverzekerdbellen.nl afsluit ben je bij ons 5% keer € 1.300,00 = € 65,00 per jaar kwijt excl. kosten en assurantiebelasting. Normaal zou dit twee keer het minimum bedrag per polis zijn. In dit voorbeeld € 40,00 + € 40,00 = € 80,00 excl. kosten en assurantiebelasting.

2. Eigenrisico
Via Goedverzekerdbellen.nl betaal je bij schade een eigenrisico van € 40,00 per polis. Dit betekend dat wanneer je twee of meerdere apparaten op één polis hebt verzekerd en tijdens je reis of op een werkdag schade aan twee of meer apparaten ondervind, dan wel diefstal van, je één keer € 40,00 betaald en geen twee of meerdere keren!

3. Overzicht
Doordat er meerdere apparaten op één polis staan heb je altijd meer overzicht dan wanneer je voor je tablet de juiste voorwaarden dan wel polisbladen moet zoeken. Bij Goedverzekerdbellen.nl weet je altijd dat alle apparatuur, telefoons, tablets etc. op 1 polis verzekerd zijn.

4. Incasso
Je kan bij de aanvraag online zelf aangeven of je per maand of per half jaar of per jaar wenst te betalen. Het makkelijke van de multiplay-polis is dat er één incassobedrag zal worden geïncasseerd dan wel in rekening wordt gebracht middels een acceptgiro. Hierdoor weet je zeker dat alle premies zijn betaald en dat je dekking hebt conform de voorwaarden!

Kortom of je nou alleen meerdere toestellen, camera’s, portable zaken wil verzekeren of voor je hele gezin één polis wenst, bij Goedverzekerdbellen.nl is dit eenvoudig aan te geven. Sterker nog, zien we dat je meerdere losse apparaten bij ons aanvraagt dan maken wij er voor jou één compatible- multiplay-polis van!